Camping

saiva_camping_indexcamping_beschrieb                                                                                    img_1363

 

Se billede i fuld størrelse

Jeg har været campist siden barndommen. Som barn på teltture med mine forældre. Første tur gik til Norge. Senere som student sammen med studenterkammerater. Efterfølgende sammen med min hustru og mine børn. De første år var vi stadigvæk på camping med telt.

På en tur i det nordlige Tyskland blev vejret så dårligt, at familien lejede en fastliggende campingvogn på en campingplads. Både børnene og vi forældre blev så begejstrede for ideen med en campingvogn, at vi investerede i en, og i en årrække holdt vi ferier i den indkøbte TEC. Da børnene blev store og flyttede hjemmefra, fortsatte fruen og jeg campinglivet, og vi nyder den frihed, der er typisk for denne ferieform. TEC’en er senere blevet udskiftet med en nyere Knaus.

Følgende lande har jeg camperet i:

Danmark, Norge, Sverige, England, Skotland, Wales, Tyskland, Holland, Belgien, Luxemborg, Østrig, Schweiz, Frankrig, Andorra, Spanien, Portugal, Italien, Polen, Tjekkoslovakiet, Ungarn, USA, Canada.

Webadressen: www.campingferie.dk kan anbefales som inspiration til alle campister. Her kan man få råd om stort set alt; også om de praktiske ting som man selv holder af at rode med.